Historiske optegnelser og SuperSearch (Danish)

by MyHeritage WebinarsSamuel Kaltoft    |    Beginner    |     MyHeritage     |    Danish

MyHeritage har i løbet af det seneste årti samlet alle danske folketællinger samt andre danske samlinger i vores samlingskatalog, SuperSearch. Den mangeårige danske support-medarbejder, Samuel Kaltoft, vil i dette webinar give tips til hvordan man bedst muligt navigerer i SuperSearch blandt de mere end 10 milliarder historiske optegnelser, med fokus på de mange danske historiske optegnelser.

    Tuesday, February 25, 2020
  • 6:00am Eastern
  • 5:00am Central
  • 4:00am Mountain
  • 3:00am Pacific
  • 11:00am GMT
  • 12:00pm CET
  Have I already registered?

Presenter: MyHeritage Webinars

MyHeritage is the leading global destination for discovering, preserving and sharing family history. Our platform and DNA kits make it easy for anyone, anywhere to embark on a meaningful journey into their past and treasure their family stories for generations to come. Our powerful technology does the searching for you, revealing fascinating new details about your family history — effortlessly.

MyHeritage Webinars
 
MyHeritage Webinars's Upcoming Webinars
MyHeritage Webinars's Webinar Library

Presenter: Samuel Kaltoft

Samuel Kaltoft har arbejdet for MyHeritage siden Marts 2017, hvor han startede med generel kundesupport, men er siden blevet specialiseret i Smart- og Record Matches, samt SuperSearch og MyHeritages database af historiske optegnelser.

Samuel Kaltoft
 
Samuel Kaltoft's Upcoming Webinars