Gennemgang af Smart Matches og Record Matches hos MyHeritage (Danish)

Gennemgang af Smart Matches og Record Matches hos MyHeritage (Danish)


1.7K views  

by Lene Søby, MyHeritage Webinars

Ready to watch more?

Subscribe now and access all 1550 classes, and have access to 5913 pages of supplemental syllabus materials.

Subscribe

 

Gennemgang af Smart Matches og Record Matches hos MyHeritage (Danish)


1,656 views

Den erfarne MyHeritage-bruger, Lene Søby, som også er administrator for den uofficielle danske MyHeritage brugergruppe på Facebook, vil forklare funktionerne Smart Matches og Record Matches, og hvordan de kan blive brugt for at få det meste ud af dem til gavn for vores slægtstræer.


 
 

Share your Comments:Presenter: Lene Søby

Lene Søby er en af administratorerne i det uofficielle MyHeritage forum på facebook hvor alle nuværende eller kommende brugere er velkomne. Der hjælper hun og andre gode kræfter på frivillig basis med alle former for spørgsmål i anvendelse af MyHeritage-programmerne. Lene er derudover en erfaren slægtsforsker, og hjælper med at gøre slægtsforskning mere tilgængelig ved at være en del af de mange indtastninger, som rigsarkivet har gjort søgbare

Lene Søby

Presenter: MyHeritage Webinars

MyHeritage is the leading global destination for discovering, preserving and sharing family history. Our platform and DNA kits make it easy for anyone, anywhere to embark on a meaningful journey into their past and treasure their family stories for generations to come. Our powerful technology does the searching for you, revealing fascinating new details about your family history — effortlessly.

MyHeritage Webinars
MyHeritage Webinars's Upcoming Webinars
MyHeritage Webinars's Webinar Library